Det er lækkert at indrette med indvendige døre

21 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man behøver slet ikke være begrænset af boligens nuværende opbygning angående, hvor man vil have indvendige døre henne.

Til at starte med kan man godt have en fornemmelse af, at man helst ikke vil ændre ved det, som der er nu, og det er en ny bolig, et gammelt hus eller et, som man selv har været med til at bestemme, hvordan skulle se ud – eller man ligefrem har bygget det selv.

Men så længe det er ens egen bolig, så kan man jo gøre ved den, hvad man vil.

Nogle gange kan man have lyst til at slå en ikke-bærende væk ned, men det er også omfangsrigt arbejde, så man kan vælge at sætte en dør i, for indvendige vinduer ser bare mærkeligt ud, medmindre det er et åbent hul, hvor man kan sende ting igennem. Den slags var populære i gamle dage.

indvendige døre

Indvendige døre gør hjemmet flot

Og de indvendige døre behøver ingenlunde kun at være sat ind for, at man kan have en nem gennemgang til det næste lokale, for man kan sætte nogle indvendige døre op, hvor der er helt eller delvist glaspartier i.

Og det behøver ikke kun at være en halv eller hel løsning, som man vælger her, for man kan efterhånden selv bestemme, hvor meget de her glasdele skal fylde på den indvendige dør.

Derfor kan man vælge en, hvor der er meget glas, så der kommer meget lys igennem, og man får en fornemmelse af, at der er mere albuerum at have med at gøre.

På den måde kan man også “forlænge” lokalerne, når man kan kigge ind til de næste, så man kan se overgangen i indretningen, hvorpå man kan skabe en helhedsfornemmelse i huset.

Og man kan jo være mange forskellige former for indvendige døre til ens hjem. Man behøver ikke bruge den samme slags over det hele.