Få den bedste hjælp til bygge projektet hos den lokale entreprenør i Randers

14 april 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste hjælp til bygge projektet hos den lokale entreprenør i Randers

Står du som bygherre eller ansvarshavende for et større bygge projekt i det nordlige Jylland – og har du brug for underleverandører af entreprenør ydelser? Så kan du faktisk finde en kombination af begge dele hos Kurt & Carlo Kristensen.

Hvorfor skal jeg vælge Kurt & Carlo Kristensen som min entreprenør i Randers?

Der er mange gode grunde til at vælge Kurt & Carlo Kristensen, når du har brug for en vognmand eller en entreprenør i Randers. Kurt & Carlo Kristensen er blandt de mere veletablerede og ansete vognmands og entreprenør forretninger i den nordlige del af Jylland.

Det familie ejede firma er på tredje generation blandt de mest succesfulde af slagsen, når det handler om såvel fragt og logistik som om levering af bygge materialer og entreprenør tjenester. Du kan for eksempel benytte Kurt & Carlo Kristensen i forbindelse med byggemodning. Kurt & Carlo Kristensen har mange års erfaring ud i kloakering og fremføring af ledninger til el, gas og vand.

Samtidig hjælper Kurt & Carlo Kristensen gerne i forbindelse med projektering, lige som de dygtige chauffører gerne transporterer dine entreprenør maskiner og øvrigt materiel på tryg og sikker vis, selv over lange afstande. Kurt & Carlo Kristensen er tilmed leverandør af byggematerialer fra egen grusgrav – for eksempel mørtelværk, sand og grus. Og så bortskaffer Kurt & Carlo Kristensen gerne dit bygge affald på forsvarlig og behørig vis.

Anlægs arbejde hos Kurt & Carlo Kristensen

Der ud over kan du i forbindelse med dit anlægs projekt få assistance fra Kurt & Carlo Kristensen, som gerne varetager diverse belægnings opgaver – for eksempel asfaltering eller lægning af fliser eller sten. Og så forestår Kurt & Carlo Kristensen gerne snerydning, således at et voldsomt snefald ikke kommer i vejen for dit bygge eller anlægs projekt.

Du kan læse mere om Kurt & Carlo Kristensen, og få et godt tilbud på entreprenør arbejde, på cktransport.dk

Flere nyheder