Få hjæp til krisebehandling hos en dygtig psykolog

14 februar 2020
Astrid Pedersen
Få hjæp til krisebehandling hos en dygtig psykolog

Måske har du længe overvejet, om du bør opsøge en form for behandling for dit tunge sind eller negative tankemønstre. Hvis du således føler, at du sidder fast i en ond cirkel, og ikke ved hvorledes du skal gøre dig fri af denne, kan du med fordel søge hjælp i form af samtale terapi.

Det er dog vigtigt, at du vælger en professionel behandler, hvis du ønsker resultater af denne behandling. Det kan for eksempel være i form af en autoriseret psykolog.

Hvad kan en autoriseret psykolog?

En autoriseret psykolog har i kraft af sin uddannelse en dyb indsigt i det menneskelige sind. Gennem mange års uddannelse på enten Københavns Universitet eller på DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse) har psykologen lært alt om de forhold, som gør sig gældende for vore tanke og handle mønstre. Det er selvfølgelig sjældent tilstrækkeligt med teoretisk viden.

De dygtigste blandt de praktiserende psykologer har således en lang erhvervs faglig baggrund, hvor de har arbejdet med mange forskellige aspekter af psykologi. Samtidig har de fleste psykologer et eller flere speciale områder som for eksempel krise håndtering, par og familie terapi, eller specifikke mentale tilstande så som stress, angst eller depression.

En erfaren psykolog har gennemført mange samtale forløb med mange forskellige mennesker, og har således oparbejdet et vist erfarings grundlag. Du behøver dog ikke at være bange for at blive skåret over en kam med psykologens andre patienter. Hvis din psykolog er dygtig til sit arbejde, ved han eller hun udmærket godt, at der er forskel på mennesker, og at alle skal behandles med udgangspunkt i deres unikke historie og problematikker.

Hvor finder jeg en autoriseret psykolog i Viborg

Hvis du er bosiddende i Viborg og har brug for hjælp til krisebehandling, håndtering af sorg, depression, stress eller lavt selvværd, kan du bestille tid hos autoriseret psykolog Grethe Drejer – læs mere på hjemmesiden https://grethedrejer.dk/ 

Flere nyheder