Facade døre til hjemmet

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Der findes mange forskellige døre man kan have på facaden af sit hus. I og med at døren skal være udadtil på huset, vil man også gerne have en dør der ser pæn ud og udsender et godt signal. Vi har listet forskellige muligheder for facade døre man kan få installeret til sit hjem, så du kan få inspiration eller ideer til hvad man skal vælge.

Læs med her og få en inspiration til din facade dør.

Dörrar

 

Hoveddør i træ

Døre produceret i træ har det mest naturlige udseende og passer ofte godt til alle slags bygninger, de kan fås i mange variationer og farver. Trædøre kan ændres og males, og næsten alle variationer af træ døre er også tilgængelig. Såsom: trædør med glas, profiler eller sprosser. Træ døre er også let at reparere hvis der skulle forekomme nogen skader på døren. 

Døre i træ og aluminium

Aluminium døre er typisk mere holdbare og har et mere standardiseret udseende. Aluminiumsdøre kræver ikke særlig meget vedligeholdelse udvendigt. Man kan til sin fordel få installeret en dør med aluminium udvendigt og træ indvendigt så man bibeholder det naturlige og hyggelige udseende indvendigt i huset. 

Plastdøre eller PVC-døre

Fordelene ved at have en plast eller PVC-dør er at de stort set er vedligeholdelse frie, man skal bare huske at vaske døren til tider. Hvis man ikke vasker døren kan det gøre at farven falmer over tid. Hvis man også har monteret plast vinduer kan de holde i mange år. Ulempen ved en plastdøre er at de er mere sårbare over for skader, da en reparation vil kunne ses efterfølgende.

Hvor finder man en udbyder af de forskellige døre?

Der findes mange udbydere af facade døre, man kan til sin fordel benytte sig af internettet for at finde frem til en udbyder. Vi har også fundet et link til dig, hvis du har problemer med at finde en udbyder. https://klarfonster.se/dorrar