Find din lokale børne og unge psykolog i Odense

13 august 2021
Astrid Pedersen

I dag er det ikke længere forbundet med tabu at gå i terapi. Rigtig mange mennesker besøger hvert år en psykolog for der igennem at bearbejde traumer, få vendt problemstillinger, eller for at få coaching i forbindelse med selvudvikling. Et behandlings forløb hos en psykolog kan være en stor hjælp når man sidder fast i en livskrise, en sorg eller en depression.

Det er dog ikke kun voksne som kan have brug for hjælp hos en psykolog. Også børn og unge kan tumle med problemer som de gerne vil sætte ord på. Og familier til børn med særlige behov kan også have stor glæde af professionel hjælp.

Hvor kan jeg finde en dygtig psykolog til børn og unge i Odense?

Hvis du søger en psykolog i Odense som specifikt beskæftiger sig med problemer vedrørerende børn og unge kan du med fordel vælge autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann.

Jens Henrik Thormann har igennem mange år beskæftiget sig intensivt med børn og unge psykologi og familie psykologi. Gennem arbejde på hospitaler, institutioner og bosteder har Jens Henrik Thormann tilegnet sig viden om børns og unges problematikker når det handler om det sociale og det mentale.

Jens Henrik Thormann har håndteret mange børn og unge i forbindelse med sin praksis og hjulpet rigtig mange individer og familier til større sammenhængskraft, bedre forståelse af egen situation, et øget selvværd og en bedre balance.

Hos Jens Henrik Thormann vil du og din familie blive mødt med åbenhed, empati og indlevelse – og selvfølgelig vigtigst af alt forståelse for jeres problematiske situation. Gennem samtale baseret familieterapi hos autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann kan I som familie finde melodien igen. Og Jens Henrik Thormann tilbyder selvfølgelig også individuel terapi til såvel voksne som til børn og unge.

Du kan altid tage kontakt til autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann gennem klinikkens hjemmeside psykologpraksis-odense.dk