Find et misbrugscenter til behandling af afhængighed

15 december 2020
Silje Hansen

Alkohol, hash, stoffer og sex er noget de fleste kender til, eller har prøvet på et tidspunkt i deres liv. Her kan det dog for nogle ende med at blive til en afhængighed. Det kan starte helt uskyldigt, og senere ende i et misbrug. Du er ikke i tvivl om, hvornår du er blevet afhængig af alkohol, stoffer, hash eller sex. Det er, når du mister dig selv og styringen over dit eget liv. Her kan afhængighed og misbrug være ødelæggende for ens hverdag og livskvalitet.

For nogle er afhængigheden opstået fordi, det hjælper med at flygte fra de følelser og tanker som kommer op i en. For andre er det kick’et der har startet det hele. Her er konklusionen bare at det ikke løser problemet, men bare bliver udskudt. 

Hvilke konsekvenser kan du få af afhængighed?

Når du er afhængig af alkohol eller stoffer, kan det medføre store konsekvenser. Det kan blandt andet betyde, at du mister dit job, og dermed gør det umuligt at få et nyt igen, før du har fået det under kontrol. Det kan også betyde, at du ikke kan fuldføre dit studie, og dermed kommer bagud. I værste fald kan du miste dine venner eller nærmeste, da du måske ikke er dig selv, og de ikke føler at de kan komme igennem til dig. 

Hvis du vil erkende dit behov for hjælp, kan du finde professionel hjælp hos et behandlingscenter mod misbrug af alkohol og stoffer. 

Hvilket behandlingscenter skal du vælge til behandling af dit misbrug?

Er du i tvivl om, hvilket behandlingscenter eller misbrugscenter du skal vælge? Så kan du med fordel vælge https://behandlingscenter-stien.dk. Her bliver du mødt af et professionelt personale, der får og respektere dine behov for hjælp. De er kendt for deres smukke omgivelser og de stærke resultater for at behandle afhængighed.