Gør dig unik

24 september 2019
Sarah Agerkvist
Gør dig unik

Har du en virksomhed, et kontor eller en butik? Så ved du, hvor vigtigt det er, at skille dig ud fra mængden af andre virksomheder og konkurrenter, der kan snuppe dine kunder. Det handler om, at gøre lige præcis det, som de andre ikke gør, og netop gøre det, der gør dig unik. Måske handler det om at tilbyde et helt specielt produkt eller service, eller måske at være anderledes i sin fremtoning i medierne. Uanset hvad så handler det i den grad også om at gøre sig synlig på de ydre parametre. I bogstaveligste forstand. For ligger du ikke også mest mærke til dem, der har et anderledes og synligt facadeskilt?

Bliv set med det helt rigtige facadeskilt
Facadeskilte er det første dine kunder og potentielle, fremtidige kunder ligger mærke til, når de kommer forbi dig. Det er med til at give det første indtryk af dig og din virksomhed. Så det er bare med at få sagt det på allerbedste vis lige fra starten.

Det kan være svært at vælge det rigtige facadeskilt, for hvad skal det egentlig kunne? Skal det være stort eller lille? Skal det være af dit logo eller bare dit firmanavn? Skal det være et fladt skilt med folietekst, skal det være synlige bogstaver med lys i, eller udfræsede facadebogstaver, der giver en dybdeeffekt? Skal det monteres fladt ind på muren, eller skal det hænges som et udhængt skilt, der kan ses fra flere vinkler? Spørgsmålene kan være mange, og det kan være svært at finde rundt i junglen af facadeskilte. Se bare udvalget hos https://www.nordiksign.dk/, hvor du kan få alt fra udendørs- og indendørs facadeskilte, lysskilte og skilte med 3D-effekt.

Uanset hvad du er til, så er et facadeskilt en af de vigtigste ting, du kan gøre for at blive set og skille dig ud.

Flere nyheder