Har du overtaget et slidt trægulv?

07 februar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Har du overtaget et meget slidt trægulv? Det kan være situationen for mange som er flyttet ind i et nyt hus, hvis dit gulv er slidt, er det ikke engang sikkert at du behøver at skifte det ud, det kan være du har behov for gulvafhøvling, i stedet for at skifte gulvet hvilket er en meget større opgave.

Hvis du har et meget slidt gulv, så er du kommet til det helt rigtige sted, i artiklen vil vi nemlig komme ind under hvad du kan gør hvis dit gulv er meget slidt. 

gulvafslibning i Jylland

Slidt trægulv

Det er ikke altid at man kan nøjes med en gulvslibning af gulvet, har man lige overtaget en ny bolig, hvor der ofte kan være et gammelt trægulv. Det kan være det er fyldt med maling og limrester og meget andet.

Det kan også være gulvet er blevet behandlet med fernis, så kommer man nemlig ikke langt med en gulvafslibning, så kan det være det kan være nødvendigt at få en gulvhøvling. En gulvafhøvling er meget kraftigere og fjerner mere af gulvoverfladen end en gulvslibning det kan derfor være en løsning man kun skal bruge i de værste tilfælde. De fleste trægulv kan reddes på den ene eller anden måde, det er bare med at benytte den rigtige metode, for at få et godt resultat. 

Hvad hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Hvis du ikke kan finde ud af at slibe eller høvle gulvet, så er der stadig håb. Du kan nemlig kontakte en professionel til at afhjælpe med dette. Du kan skrive i en søgemaskine for eksempel “Gulvhøvling i Århus” så kommer der en masse muligheder op for det område. Du kan til din egen fordel undersøge hvilke firmaer der kan levere præcis det du søger, for at få præcis det du også ønsker. Du kan også henvende dig hos gulvkanonen.