Korrekt opsætning af robotplæneklipper ved professionelle fagfolk

17 februar 2021
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danske haveejere, som i år skifter den manuelle plæneklipper ud med en smart robotplæneklipper? Så bør du læse med i det følgende. Her kan du nemlig lære mere om hvordan du monterer og installerer din robotplæneklipper korrekt.

Hvad indebærer opsætning af robotplæneklipper?

Opsætning af robotplæneklipper indebærer alle de forberedelser som skal være i orden før du kan sende din robotplæneklipper på arbejde i din have.

En vigtig del af det at blive ejer af en moderne robotplæneklipper er at få nedlagt kanttråd rundt langs kanten af din græsplæne. Kanttråden er det kabel som robotplæneklipperen via indbyggede sensorer opfatter som en slags usynlig mur som skal forhindre den i at løbe hjemmefra eller tage turen ned i din svømmepøl – eller ødelægge dine staude bede. Derfor er korrekt nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper vigtig som indledende øvelse inden du tager din robotplæneklipper i brug.

Der ud over er det smart at indstille den til din nye robotplæneklipper hørende app korrekt. Med købet af en moderne robotplæneklipper følger en app som kan bruges til fjernstyring af din robotplæneklipper via smartphone eller tablet.

Du kan således sidde på kontoret og sætte din robotplæneklipper i gang med at arbejde således at plænen er smukt trimmet når du kommer hjem. Så slipper du for at se på din robotplæneklipper, som på det tidspunkt vil have opsøgt sin ladestation og er i færd med at lade op til morgendagens arbejde.

Få hjælp til opsætning af robotplæneklipper

Især når det handler om nedfræsning af kanttråd til robotplæneklipper er det en god idé at få hjælp af professionelle fagfolk. Kabelnedlægning.dk har hvad der skal til hvad angår såvel et rutineret håndelag som det rette udstyr til montering af kanttråd til robotplæneklipper.

Du kan få mere information om Kabelnedlægning.dk på hjemmesiden.