Kranio-sakral terapi for børn og voksne

14 februar 2020
Astrid Pedersen
Kranio-sakral terapi for børn og voksne

Mangler du energi i hverdagen, og føler du, at dit følelsesmæssige tyngdepunkt er forskudt? Så kan du genskabe balancen og dit energi flot ved hjælp af en behandling som for eksempel kranio-sakral terapi.

Hvorfor skal jeg vælge kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er for dig, som eksempelvis lider af stress, angst, migræne eller en anden form for lidelse, hvis fysiske symptomer ikke lader sig lindre af eksempelvis fysiurgisk massage eller andre former for direkte krops behandling.

For mange mennesker, som er mentalt sårbare, kan disse behandlings former være alt for voldsomme. Her skiller kranio-sakral terapi sig ud som en behandling, som ikke er hverken invasiv eller kam opleves som fysisk grænse overskridende. Derfor egner kranio-sakral terapi sig til mennesker, som har brug for at skabe balance mellem kroppen, psyken, og det mentale – og som har brug for en blid og empatisk behandling, som kan facilitere kroppens evne til selv heling på effektiv vis.

Du kan således med fordel vælge kranio-sakral terapi som behandling til dit barn, hvis dette lider af eksempelvis ADHD eller har indlærings vanskeligheder. Børn med Aspergers syndrom eller autisme responderer også rigtig godt på kranio-sakral terapi, som kan virke utroligt beroligende og give barnet en følelse af forbundethed med sig selv.

Som voksen kan man også godt føle sig ude af balance, eller føle, at man mangler kontakt til aspekter af sig selv – og her kan kranio-sakral terapi også være en rigtig god behandlingsform.

Hvad sker der under en kranio-sakral terapi session?

Når du lægger dig på briksen eller lejet hos din kranio-sakral terapeut, vil du få en grundig indføring i hvad der skal ske. De tryk, terapeuten lægger, er helt lette og næsten ikke mærkbare. Du er fuldt påklædt under hele sessionen, som foregår i stilhed, og har fokus udelukkende på dit velvære.

Du kan læse mere om kranio-sakral terapi i Århus, og bestille tid til første behandling, på dorthemargrethe.dk

Flere nyheder