Lån penge og sæt huset i stand

15 januar 2021
Camilla Skøtt

Trænger dit hjem i den grad til en kærlig hånd, og har du lidt svært ved at finde pengene på din opsparing? Så kan du i stedet tage et lån, og hvis du tænker dig godt om, kan du holde pengene hjemme i øget salgsværdi.

For mange kan det føles uoverskueligt at låne penge, men der er stor forskel på, om du låner til forbrugsgoder eller til istandsættelse af boligen. Sidstnævnte kan vise sig at være en god investering, hvor du kan holde pengene hjemme i øget salgsværdi – men det kræver, at du tænker dig om.

På denne side kan du læse mere om, hvordan du bedst låner penge online: https://nytbyg.dk/faa-istandsat-din-bolig-med-et-istandsaettelseslaan/ – men du efter billedt her kan læse mere om, hvad du skal overveje, når du sætter boligen i stand for lånte penge.

Brug ikke mere, end du kan få igen

Hvis du skal låne penge til istandsættelsen, så er det en god idé at overveje, hvilke løsninger der bedst kan svare sig at lave. For eksempel viser mange undersøgelser, at det ikke kan svare sig at kaste penge efter et luksuskøkken, fordi det er svært at holde pengene hjemme den dag, boligen skal sælges. Til gengæld kan det godt betale sig at bruge penge på et køkken af middel standard, da det ikke er så dyrt, og dermed vil fremtidige køber gerne betale for det.

Det samme gør sig gældende på badeværelset; de helt dyre løsninger kan ikke betale sig, men det kan de gode standardløsninger til gengæld. 

Når du skal låne penge til din bolig, er det desuden en god idé at undersøge, hvor du kan få det bedste lån. Online bankerne tilbyder i dag lige så gode forhold som de fysiske banker – nogle gange endda bedre – så det er værd at undersøge de forskellige muligheder og holde alle døre åbne.