Lav en strategi med ophæng af babyshower-pynt

02 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Som regel skal man overraske med sådan en omgang babyshower, der har overtaget Danmark fra udlandet som det nye, hvor man hylder den kommende mor, om hun så er mor i forvejen eller ej.

Man kan vælge at fejre dette hos en veninde eller ude i byen, hvor man så skal pynte op, eller man kan lokke den vordende mor ud fra sit eget hus, så man kan ny at pynte op, til vedkommende kommer hjem igen, så festen kan begynde.

Og så hjælpes man også ad med at tage pynten ned igen i så fald, så moderen og resten af familien ikke skal stå med det arbejde selv.

Men uanset hvor man vælger at gøre det – ude hos nogle, man kender, i et lejet lokale eller hos den, der skal fejres – så skal der pyntes op med babyshower pynt.

Og derfor bør man lægge en slagplan for, hvordan man pynter op med det, så det bliver gjort ordentligt – og her menes ikke kun, så det ser fint ud, men så man også når det til tide.

Få brugt tiden konstruktivt til at sætte babyshower pynt op

For hvis man netop gør det hos (den kommende) mor, så skal man udnytte tiden, mens hun er ude.

Her skal man have planlagt forud, hvem der pynter op med hvad og hvordan, så man ikke skal begynde at diskutere det på stedet og spilder tiden på den måde.

Hvem skal købe det ind, hvem henter det, hvem hænger det op og så videre?

Desto mere man kan have på plads forud, desto lettere bliver det at have med at gøre, når man endelig skal til at hænge det op eller pynte op med det på anden måde.

Som nævnt skal man også hjælpes ad med at fjerne det igen, når anledningen er slut.