Nyt liv til dit grimme og slidte trægulv med en grundig gulvafslibning på Frederiksberg

15 november 2018
Astrid Pedersen
Nyt liv til dit grimme og slidte trægulv med en grundig gulvafslibning på Frederiksberg

Går du og overvejer, om det er tid til en gulvafslibning? Så skal du være klar over, at det er et projekt, som skal planlægges nøje – og det kan godt betale sig at få en dygtig fagmand med på råd.

Hvorfor skal jeg vælge Gulvkanonen til at varetage gulvafslibning?

Det kan godt lade sig gøre selv at slibe sit gulv. Der er dog mange ulemper forbundet hermed. For det første skal du ud og leje professionelt udstyr til opgaven (en gulv slibemaskine, som er et tungt stykke maskinel) og selv transportere det til og fra din lejlighed. Du skal selv sørge for indkøb af de nødvendige materialer, som for eksempel de forskellige slibepuder samt sandpapir. Ønsker du tilmed selv at forestå den efterfølgende plejende og beskyttende behandling af dit trægulv, skal du vide, hvorledes denne påføres, så det bliver pænt og ensartet. Og så skal du afsætte rigtig mange timer til opgaven, hvilket ikke altid er optimalt – især hvis du står midt i et generelt renoverings- eller flytte projekt.

Derfor bør du alliere dig med et firma, som har specialiseret sig i gulvafslibning og behandling af trægulve. Hos Gulvkanonen finder du nogle af Danmarks bedste og mest erfarne gulvmænd, som kan hjælpe dig med såvel en professionel og effektiv gulvafslibning som en lækker efterbehandling af dit trægulv. En dygtig faglært håndværker med mange år på bagen inden for faget vil have langt stærkere faglige forudsætninger for at opnå et smukt og holdbart resultat, end du selv vil have. Ydermere vil vedkommende være top kvalificeret til at rådgive dig om, hvilken form for efterbehandling, du bør vælge, baseret på dit trægulvs beskaffenhed og din vilje til at vedligeholde det. Og så slipper du selv for det store besvær med leje af maskine og indkøb af materiel.

Du kan læse mere, og booke en billig gulvafslibning, på Gulvkanonen.dk

Flere nyheder