Send din pakke til udlandet – hurtigt og sikkert

11 september 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sende en pakke uden for Danmarks grænser – og har du aldrig prøvet det før? Så bør du først og fremmest sætte dig ind i de regler som gælder for indførelse af varer i et pågældende land.

Der er forskellige regler for hvad du må sende hvorhen, især når det gælder organiske varer (for eksempel fødevarer eller råmaterialer). Hvis du ikke overholder disse regler kan du risikere at din pakke bliver konfiskeret eller at du ender med en dyr bøde.

Det samme gælder for de for det pågældende land gældende told regler. Er varen i din forsendelse behæftet med en vis værdi kan du eller modtageren risikere at blive pålagt en høj ekstra afgift på forsendelsen. Denne bør indregnes i prisen på forsendelsen hvis den ikke skal komme som en grim overraskelse. Og først når disse indledende øvelser er overstået kan du gå i gang med selve forsendelses proceduren.

Hvor kan jeg få hjælp i forbindelse med at sende pakke til udlandet?

Send pakke til udlandet – trygt, nemt og billigt – med hjælp fra pakke.dk. Hos pakke.dk kan du være helt sikker på den bedste kundeservice og den tryggeste forsendelse med nogle af verdens førende udbydere af forsendelses ydelser, så som danske DAO, Svenske Bring, amerikanske UPS og FedEx, tyske DHL, nederlandske TNT, britiske GLS, og de fælles nordiske kooperativer JetPak og PostNord. Med hjælp fra den online pris beregner på pakke.dk kan du finde de mest fordelagtige forsendelses metoder og de bedste priser på disse – også når du skal sende en pakke uden for landets grænser.

Uanset om du ønsker den billigste forsendelse, eller om din pakke skal sendes med kurer post, hjælper pakke.dk dig med at finde den optimale model for din forsendelse. Du kan læse mere, og finde den smarte pris beregner, på pakke.dk